Trajectòria

Enric Orobitg neix a Andorra l’any 1949

Al 15 anys inicia els estudis de ceràmica al l’escola industrial de Sabadell  i treballa en diversos tallers de Sant Cugat i Sabadell fins als 18 anys. Posteriorment es dedica durant 10 anys al món editorial i la publicitat al Principat d Andorra.

Al voltant dels anys 80 s'instal·la a Verdú i obre un petit taller centrant la seva activitat com a ceramista creatiu, sent reconegut el seu treball tant com a muralista, escultor, artesà i mestre ceramista.

A la dècada dels 90 s’instal·la en l’actual taller a les afores de Verdú en el antic molí de Poblet on desenvolupa una producció artesanal de ceràmica, murals i escultures de gran format amb diverses tècniques i materials.

D’uns anys ençà, combinant-ho amb la seva tasca d’artesà, l’afany de transmetre i compartir els seus coneixements el porta a crear Taller Obert juntament amb Francina Mas per apropar i oferir als visitants al seu taller unes jornades lúdiques, culturals i artístiques on els assistents s’endinsen dins un univers creatiu on experimenten aquest bonic ofici creant les seves pròpies obres.


 

Segueix a Facebook a Enric Orobitg

Et mostrem una selecció de la seva obra
Si desitges realitzar algun encàrrec clica en el següent botó per a més informació

 

Contactar Enric Orobitg

Obra
Enric Orobitg aporta nous valor en l’art escultòric i així destaquen notòriament els murals de grans dimensions i en relleu, les peces de gran volum, la tècnica de l’alta temperatura i el rakú, entre altres innovacions artístiques i d’efervescent avantguarda dins el món de l’art.